WOZ-belasting 

Huiseigenaren ontvangen jaarlijks ergens tussen 1 februari en 15 april het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen/WOZ-beschikking. De WOZ-waarde stelt de gemeente zelf vast op basis van standaard modellen. Omdat een gemeente niet alle woningen apart kan beoordelen ontstaan er vaak fouten in de waardering. Wanneer de WOZ-waarde van uw woning te hoog wordt aangeslagen, dan betaalt u onnodig te veel belasting.

 

Bent u het niet eens met de vermelde waarde van uw woning? 

Dan dient u binnen zes weken na dagtekening van het aanslagbiljet bezwaar in te dienen. Wij helpen u graag hierbij. Maak hiervoor gebruik van onze gratis bezwaarservice en klik in de linker menubalk op de knop WOZ-bezwaarloket. Hier vult u de standaardgegevens uit uw aanslagbiljet in. Na ontvangst van uw gegevens stelt onze partner 'Bezwaarmaker.nl' het bezwaarschrift op en dient deze in bij uw gemeente. Profiteer daarom vandaag nog van onze service, want wanneer uw bezwaar wordt aangenomen dan bespaart u niet alleen dit jaar, maar ook de komende jaren op uw WOZ-aanslag.

 

Succesfactor

Meer dan 40% van de ingediende bezwaarschriften worden landelijk toegekend. Bezwaar maken heeft dus zin.

Gevolgen hoge WOZ-waarde = meer belasting betalen

  • Onroerendezaakbelasting (OZB)
  • Waterschapsbelasting
  • Vermogensbelasting
  • Inkomstenbelasting

 

Ook voor zakelijk onroerend goed

Ook voor bedrijfspanden kunt u gebruik maken van onze gratis bezwaarservice. Klik hier om bezwaar te maken tegen de aan u opgelegde aanslag.

 

*** Wilt u eerst de huidige WOZ-waarde van uw woning controleren? Klik dan in de linker menubalk op de knop Mijn WOZ-waarde.  De getoonde WOZ-waarden zijn de formeel door de desbetreffende gemeente vastgestelde WOZ-waarden.

 

Heel veel succes met het indienen van uw bezwaar!